CAMOCIM CEARÁ

Bem-aventurados os mansos, porque eles herdarão a terra; Bem-aventurados os que têm fome e sede de justiça, porque eles serão fartos; Bem-aventurados os misericordiosos, porque eles alcançarão misericórdia; Bem-aventurados os limpos de coração, porque eles verão a Deus; Bem-aventurados os pacificadores, porque eles serão chamados filhos de Deus; Bem-aventurados os que sofrem perseguição por causa da justiça, porque deles é o reino dos céus; Bem-aventurados sois vós, quando vos injuriarem e perseguirem e, mentindo, disserem todo o mal contra vós por minha causa.(Mt.5)

quarta-feira, 27 de fevereiro de 2013

FACEBOOK HAKKINDA ALLAH İSA MESİH KISA SÖZLER



İNCİL (Luka 16:19-31)
- Tanrı sizinle olsun.
- O bizim tam ortasında bulunuyor.
- Luke + göre İsa Mesih'in İncili ilân edildi.
- Sana Glory, Tanrım!
O zaman, İsa Ferisiler şöyle dedi: 16 19 "mor ve ince keten ile giydirilmiş ve kimkendilerini her gün ziyafet ve şölen Zengin bir adam vardı.
20 zengin kapıda atıldı yaraları ile kaplı Lazar adında bir dilenci, de vardı.
21 O hevesle zengin adamın sofrasından düşen kırıntıları ile açlık öldürmek istedim.Hatta köpekler gelip onun yaralarını yaladı.
22 Şimdi dilenci öldü oldu ve İbrahim'in koynuna melekler tarafındangerçekleştirilmiştir.Zengin adam da öldü ve gömüldü.
Cehennemin işkencelere idi 23 Ve, yukarı baktı ve onun koynunda mesafe İbrahim ve Lazarus gördüm.
24 sonra, çığlık, 'Baba İbrahim, bana merhamet et ve ben bu alev acımasızca eziyetolduğum için, parmaklarınızın ucunda su daldırma dilime soğumaya Lazarus gönderin.'
25 Ama İbrahim, 'Oğlum, hayatın içinde iyi şeyler aldığını hatırlıyorum, ama Lazaruskötülük cevapladı: şimdi o burada teselli ediliyor, ancak azap vardır.
Buradan yapamam geçmek istiyorum, ne de o kim onlar burada geçirebilirsiniz böylecebizi ve büyük bir uçurum arasındaki Toplamda 26, '.
27 Zengin adam, ben, bu yüzden beş kardeş babamın evine sen sendest Lazarussahibiz baba, sana dua 'dedi
Onları tanık 28, onlar da bu ıstırap yerine gelmek olmaz. '
29 İbrahim cevap verdi, 'Onlar orada Musa var ve peygamberleri; bizi duyacak!'
30 Zengin adam cevap verdi, 'Hayır, İbrahim baba: ama bunlardan biri öldüyse, tövbe ederler.'
31 İbrahim cevap verdi: 'Eğer Musa ile peygamberleri değil duymak, onlar ikna olacakne olsa ölüler arasından biri artırılmalıdır.' "
- Kurtuluş Word.
- Sana Glory, Tanrım!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

EXPRESSE O SEU PENSAMENTO AQUI.